2012 şi Apocalipsa – Deja vu

Mai e puţin. Puţin, puţin şi gata şi cu acest an. Pentru unii a fost dezastruos, pentru alţii nemaipomenit, pentru cei mai mulţi, un simplu an de rutină. Pentru mine, recunosc, nu a fost senzaţional, dar nici rău nu fuse. Am avut şi dezămigiri si multe surprize frumoase, dar toate sunt la timpul trecut acum, important este să ne concetrăm pe viitor şi să facem tot posibilul ca anul apocaliptic 2012 să fie cel puţin cu 10% mai bun decât defunctul 2011.

Apropos de Apocalipsa asta, chiar nu mai există creativitate, chiar trebuie să rămânem blocaţi pe o idee? Ca să citez o glumă bună ce a circulat cu ocazia nebuniei cu 11.11.11, nu vă faceţi probleme, îl avem pe Chuck Norris, o să ne salveze din nou. Am un deja vu amar cu acest subiect care a marcat şi anul 2000.  Am mai avut o Apocalipsă, nu v-a ajuns? Chiar nu mai au farmec glumele pe tema asta, reorientaţi-vă. Avem lucruri mai grave de care să ne temem si cu mult mai multe şanse de a se îndeplini, începând cu repercusiunile secetei care a marcat anul 2011, mediatizata criză conomică ale cărei efecte reale ( nu cele expuse pompos prin ziare) de-abia acum se fac simţite şi continuând cu războaiele şi atentatele care nu se mai termină şi pot da oricând naştere unui război mondial sau cu bomba atomică pe care cică au majoritatea statelor, probabil mai puţin România.

Ceea ce mi se pare cel mai intrigant este că dacă tot credeţi atât de tare în neiertătoarea Apocalipsă, de ce naiba tot ce faceţi este să postaţi glume nesărate pe Facebook? Luaţi atitudine, lumea are nevoie de un erou să salveze Universul, puneţi în aplicare ce aţi învăţat în duzinele de filme proaste despre Apocalipse.

Oricum, chiar ar fi ceva ca Dumnezeu să ne extermine prin intermediul unui eveniment dezbătut pe bloguri, Facebook si Twiter. Trăiască The Social Apocalypse!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s