Cea mai tare armă de seducţie? Prostia!

Cea mai tare fază pe care am auzit-o de curând este că bărbaţilor le plac femeile mai prostuţe, ca să le domine. Şi asta a fost spusă de o fată.

Într-un secol când femeile dau lecţii de profesionalism şi măiestrie în majoritatea domeniilor, simpla idee în sine mi se pare idioată. Mă întreb de unde a pornit tot acest concept şi am ajuns la concluzia că,  probabil, este imnul piţipoancelor care, din frustrarea si complexarea generata de creieraşul lor lipsit de circumvoluţiuni, au ca găsit ca scuză pentru lacuna lor de cunoştinţe apetitul bărbaţilor pentru astfel de specimene lipsite de orice urmă de inteligenţă.

Cum să mai avem pretenţii de egalitate in societate, de respect, tratament nediscriminatoriu şi asa mai departe, când noi ne îndobitocim  cu o idee numai ca să satisfacem plăcerea unuia care, oricum are din naştere un sfert de creier în funcţiune.

Transpunând această problemă din punctul de vedere al bărbaţilor pare oarecum mai logică afirmaţia, dat fiind că o persoana cu coeficient de inteligenţă tinzând spre minus zero este mai uşor de mulţumit şi manipulat. Dar, această idee mai sugerează şi un alt lucru, acela că bărbaţilor le e frică de femeile deştepte. Păi ce bărbat mai e ăla căruia îi e frică?

Reclame

8 gânduri despre “Cea mai tare armă de seducţie? Prostia!

    • Nu cred ca e o regula sa fie cocalar. Barbatul ala fricos poate fi orice barbat caruia ii plac femeile cu care trebuie sa duca munca de lamurire mai putin de o ora pentru a le duce in pat.

  1. Tu gandesti asa doar fiindca esti mai desteapta decat media. Insa nu exceptiile se iau in considerare, ci regulile. Barbatilor le plac femeile mai prostute pentru ca majoritatea sunt asa. Iar avantajul l-ai spus chiar tu : „Transpunând această problemă din punctul de vedere al bărbaţilor pare oarecum mai logică afirmaţia, dat fiind că o persoana cu coeficient de inteligenţă tinzând spre minus zero este mai uşor de mulţumit şi manipulat.”

    • Nu stiu cu ce femei ai avut tu de-a face, insa sunt sigura ca au fost numai exceptii negative. Si regula femeilor nu este sa fie proaste ci sa para proaste. Stiu, nu are logica, insa asta e spiritul de turma. Daca fetele frumoase si mai putin inteligente sunt idolatrizate de barbati, inseamna ca asta e reteta perfecta: vorbeste putin, razi mult si spune-i ca doar pentru faptul ca stie sa parcheze o masina e un geniu exceptional. :))

  2. Doris, Doris, tot veninoasa ai ramas. Se putea sa nu zici tu ceva de inferioritatea barbatilor? Sa iti spun ceva draga mea: femeile nu sunt proaste, sunt doar fraiere! :)))))

    • Stii bine ca veninul ma defineste.Cu tot riscul asumat, trebuie sa recunosc ca unele femei isi merita soarta de fraiere. Insa, mult mai fraieri sunt barbatii care se inconjoara de femei proaste doar pentru a-si etala ei superioritatea. Decat o femeie varzuta pe langa sa pari tu nemaipomenit, mai bine o femeie mai desteptuta langa care sa iti pui in valoare calitatile Bine, acolo unde este cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere :)))

  3. Adevaru e ca barbatii se sperie de femeile prea destepte pentru isi pot dea seama cat sunt ei de prosti si toata imaginea lor de gigolo se duce pe apa sambetei 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s