Anchor Plaza a luat foc!

Cu acest gand am iesit toti din birou, organizati in sir sub forma de gramada, cand s-a pornit alarma de incendiu.

Am coborat frumos pe scara pentru evacuare in cazuri de urgenta, am fost evacuati prin usa din spate, au venit doua masini de pompieri mari si rosii, iar un personaj cu o camera de filmat si o reporterita luau impresii de la fata locului. Nu prea vedeam noi unde e focul, insa eram convinsi: Anchor Plaza arde!

La un moment dat se iveste pe acoperisul cladirii o dara mica de fum si ceva ce semana a flacara. Toata lumea a inceput sa sune acasa, sa spuna familiei sa stea linistita, daca vor vedea la stiri despre incendiu sa stie ca sunt teferi si nevatamati si se uita la spectacolul oferit de pompieri. Iar cand spun spectacol ma refer la scari, furtune, oameni echipati cu tot soiul de costume care mai de care mai interesante.

Dupa vreo ora in care aproximativ o mie de oameni au stat in in fata cladirii, asteptand sa se stinga marele foc, a venit un nene sa ne spuna ca ne multumeste pentru colaborare si ca simularea a iesit perfect. Poftiiiimmmmm? Ce simulare? Noi nu am stiut nimic de nicio simulare, eram convinsi ca luam parte la evenimentul zilei: Anchor Plaza arzand!

Nimeni nu stie de ce nu s-a dat un comunicat referitor la aceasta simulare de incendiu, asa cum prevede regulamentul, cum, deseamenea, nimeni nu intelege nici de ce nu ni s-a spus ca flacara de pe acoperis era o torta. Ok, intelegem, poate ca au vrut sa ne comportam ca si cum ar fi fost un incendiu real, dar, odata iesiti toti in fata cladirii, puteau sa ne spuna sa stam linistiti ca totul este o simulare, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s